Studio van Os ziet het zo

Je klanten zijn online. Allemaal.

Door de opkomst van smartphones en tablets zijn we steeds vaker en langer online. Websites moeten dus ook met deze apparaten goed te benaderen zijn. Dit mobiele tijdperk vraagt om websites waarmee je je klanten kunt bereiken waar ze zijn: op elk type device.

Dit doet Studio van Os

Logo. Huisstijl. Responsive website.

Studio van Os helpt je de identiteit van je organisatie uit te dragen. Wij geven je een uniek gezicht en zorgen ervoor dat dit werkt voor alle media: van mobile devices tot papier.

Responsive website? Mobiele website?

Een responsive website past zich aan aan je device. Op deze manier is de website altijd direct toegankelijk en direct leesbaar, zonder bijvoorbeeld te hoeven inzoomen op je smartphone. Wij bouwen één website en jij hoeft er maar één te onderhouden.

Soms is een aparte mobiele website de beste oplossing: ook mobile bouwen wij met liefde.

Studio van Os werkt zo: clean & effective

CLEAN

Wij brengen zowel design en techniek als vorm en inhoud terug naar de essentie. Zonder franje.

> Minimal design

Wij ontwerpen en bouwen op een minimalistische manier. Minimal design is een stijl waar wij van houden. De kunst van het weglaten. Werkt visueel goed. Is krachtig en spreekt aan.

> Minimal responsive webdesign

Responsive websites houden van minimalisme. Want er is niet veel ruimte op zo'n smartphone. Je moet wel terug naar de essentie. Niet inzoomen maar direct toegankelijk, direct leesbaar.

> Minimal responsive webdevelopment

Schone code, ontdaan van alle franje, levert betrouwbare, flexibele websites op met een lange levensduur. Omdat het compact en solide is opgebouwd sluit je fouten uit. Zo blijven we ook technisch bij de kern. Hierdoor is het resultaat optimaal in staat om in te spelen op veranderingen in de toekomst. De websites die wij realiseren zijn voor iedereen toegankelijk, van smartphone tot desktop.

EFFECTIVE

Met een heldere boodschap maken wij je organisatie herkenbaar bij je clientèle. Wij ontwerpen toegankelijke intuïtieve websites. Een eenvoudige gebruiksvriendelijke navigatie brengt je klant snel naar de plek waar je hem hebben wilt.

> Onderhoud je website eenvoudig zelf

Je website onderhoud je eenvoudig met de gebruiksvriendelijke editor directEdit, speciaal ontwikkeld door onze partner Carlo Roosen voor het onderhouden van responsive websites. Maak zelf nieuwe pagina's, nieuwsitems en blogartikelen aan, voeg zelf afbeeldingen, video's, bestanden en links toe: samen met de editor maak je het zoals je het hebben wilt.