Huisstijl & responsive website

Zeinstra Veerbeek Architecten

Dit deden wij:

  • Ontwerp huisstijl
  • Functioneel ontwerp
  • Interactiemodel
  • Responsive design
  • Front-end development

Projectmanagement:

  • Back-end development

Zeinstra Veerbeek Architecten is een snel groeiend architectenbureau, gelokaliseerd in Den Haag. Het bureau is actief op het gebied van woning- en utiliteitsbouw, stedebouwkundige planning en uitbreiding van bestaande gebouwen. Doelgroep: van particulier tot projectontwikkelaar.

Huisstijl

Studio van Os heeft de huisstijl mogen ontwikkelen. Het logo is gebaseerd op de Futura, een lettertype dat ontwikkeld is in de jaren twintig van de vorige eeuw. Diezelfde periode heeft voor de architectuur een nimmer aflatende bron van inspiratie gevormd. De combinatie van metallic (een prachtig idee van de klant) en niet-gecoate inkten laat afhankelijk van de lichtinval verschillende contrasten zien. Een effect dat een mooie parallel trekt met de architectuur.

Responsive website

Na website 1.0 mochten wij ook de tweede versie ontwikkelen. Er was behoefte aan een responsive website die door de klant eenvoudig zelf onderhouden kan worden. Zeinstra Veerbeek Architecten genereert veel dynamische content: nieuwsberichten en projecten moeten snel kunnen worden toegevoegd. Een additionele eis was dat de website gebruikt kan worden om op iedere locatie en op elk device het portfolio te presenteren.

Bijzondere aandacht hebben we besteed aan de techniek achter het beeldmateriaal: van een afbeelding worden automatisch verschillende formaten voor vertoning op de verschillende devices aangemaakt. Zo wordt webdesign naast "reponsive" ook "responsible" met snelle laadtijden en een goede performance.

Bezoek de website:

www.zeinstraveerbeek.nl