Responsive webdesign & huisstijl

History@work

Dit deden wij:

  • Ontwerp huisstijl
  • Functioneel ontwerp
  • Interactiemodel
  • Responsive design
  • Front-end development
  • Back-end development

History@work helpt leidinggevenden en medewerkers van organisaties beter te functioneren door te trainen in musea. Daarnaast wordt er uitgebreid gebruik gemaakt van geschiedenis. Door inzet van de collectie van een museum ontdekken deelnemers hun eigen blinde vlekken en die van de mensen om hen heen.

Het aanbod (het unieke karakter van de trainingen) en de locaties (gerenommeerde musea zoals het Mauritshuis) vragen om een visuele identiteit die exclusiviteit uitstraalt.

Symboliek

De rode draad in de visie van History@work is de zich herhalende geschiedenis. Dat verbeelden we door het lemniscaat als uitgangspunt te nemen. Het beeld krijgt door het Droste-effect extra kracht en verdieping.

Kleur

De kleur sepia refereert aan de historie en geeft een zweem van goud aan de huisstijldragers. Het koningsblauw staat voor vertrouwen en zakelijkheid.

Responsive webdesign

We hebben de eisen voor functionaliteit en het beschikbare budget in kaart gebracht. Daar kwam uit dat de aanschaf van een licentie voor een responsive WordPress-thema de beste oplossing was. Zo hebben we een vliegende start gemaakt en na de nodige fine-tuning binnen een relatief korte doorlooptijd een passende oplossing gerealiseerd.

Op de homepage worden Angela Merkel naast Catharina de Grote afgebeeld en Barack Obama voor zijn grote voorbeeld Abraham Lincoln. De geschiedenis herhaalt zich...

Bezoek de website:

www.historyatwork.nl